Rondreis Amerika


Goedkope rondreis AmerikaMet een verdeling in 50 staten, beschikt de Verenigde Staten over zoveel gevarieerde landschappen en cultuur, dat het moeilijk is om het land in zijn geheel te bevatten in een enkele definitie. De Verenigde Staten heeft altijd haar deuren geopend voor immigranten uit diverse landen en vandaag de dag is het dan ook een samenleving met een grote variƫteit aan verschillende culturen en tradities.

Meestal aangeduid als de VS of de VS, is de Verenigde Staten ‘s werelds grootste economie en de parel onder de toeristische bestemmingen. Met een oppervlakte van bijna 9.826.630 vierkante kilometer, is het ‘s werelds vierde grootste land. Het land ligt tussen de Stille en de Atlantische Oceaan en wordt omgeven door Canada in het noorden en Mexico in het zuiden.

Mede door zijn prachtige natuurlijke schatten, de fantastische skylines, de uitbundige levensstijl en de oneindige mogelijkheden op het gebied van activiteiten is de Verenigde Staten uitgegroeid tot een van de meest bezochtte landen van de wereld. De nog steeds groeiende economie krijgt een stevige boost door de steeds toenemende aantallen toeristen, die het nog aantrekkelijker maakt voor toeristen om het land te bezoeken door het groeiende aantal toeristische mogelijkheden. Attracties zoals de Grand Canyon en Las Vegas zijn absolute must-sees voor toeristen die dit fantastische land voor het eerst bezoeken. Vandaag de dag bezoeken jaarlijks meer dan 56 miljoen toeristen de Verenigde Staten.

De grote steden van de Verenigde Staten zijn zelf niets minder dan ware attracties. In alle uithoeken van de steden is leven te vinden, wat voor Europese begrippen niet te vergelijken is. Het zal voor altijd een plek in je herinnering vestigen. Washington DC is de hoofdstad van de Verenigde Staten en is de thuisbasis van het verblijf met de meeste macht te wereld, namelijk The White House. Volgens een recent onderzoek, is dit de tweede meest bezochte attractie in de Verenigde Staten. Washington DC heeft daarnaast ook de prachtige Kapitool te bieden, de zetel van de regering.

De pracht en praal van Washington wordt echter overschaduwd door de glamour van New York. Het is tevens de meest bezochte stad onder de toeristen die naar de Verenigde Staten afreizen. Als u inmiddels op de hoogte bent van de attracties die New York te bieden heeft, zal u waarschijnlijk begrijpen waarom. Het is de thuisbasis van enorm populaire bestemmingen zoals het Vrijheidsbeeld, de Brooklyn Bridge en het Central Park, die bijna allemaal belangrijke mijlpalen zijn voor de geschiedenis van dit prachtige land.